19.-22. RUJNA 2024.

O HR.Weekendu

HR.Weekend festival je namijenjen svim profesionalcima, voditeljima ljudskih potencijala i poslodavcima, kao i svim zainteresiranima za razvoj i primjenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim potencijalim. U svom prvom izdanju HR.Weekend okupio je više od petsto HR profesionalaca i entuzijasta, a ponovo će se održati od 19. do 22. rujna u Rovinju, gradeći i dalje jedinstvenu regionalnu platformu za moderan HR, uz učenje, rast i povezivanje.

wmf-changes-05-ZVB-230923

Prvo izdanje HR.Weekenda obilježila su zanimljiva predavanja i paneli koji su pokrili teme od recruitmenta i selekcije, preko razgovora o underperformerima o kojima se inače rijetko priča, do zanimljive debate između kliničke i organizacijske psihologije na temu mračne trijade u kompanijama.

Oduševio je neuroznanstvenik i profesor dr. Nikolaos Dimitriadis zanimljivim predavanjem It’s not you, it’s your brain na kojem je objasnio kako neuroznanost vidi promjene te kako naš mozak njima upravlja. Veliku pažnju privuklo je i predavanje prof.dr.sc. Nataša Jokić Begić o generacijskim razlikama u načinu na koji brinemo o samima sebi te što je bilo bitno prijašnjim generacijama, a što današnjim.

Drugo izdanje HR.Weekenda ponovno će intrigirati bogatim programom i zanimljivim govornicima, progovarajući o nekim od najvažnijih tema HR-a danas, od Peope Analyticsa i Employer Brandinga, pa sve do razvoja ljudi i coachinga. No, ono što HR.Weekend razlikuje od konferencija s istom tematikom je jedinstveno okružje Weekend Media Festivala i prilika za razgovor i umrežavanje sa ostalim branšama i industrijama.

Weekend Media Festival već 16 godina najveći je najznačajniji medijski, poslovni i komunikacijski festival u regiji, koji u prekrasnom Rovinju okuplja poslovne, marketinške, medijske, digitalne, IT i tehnološke stručnjake iz svih krajeva svijeta. Weekend okuplja posjetitelje u opuštenoj atmosferi dok u isto vrijeme predstavlja platformu za razmjenu ideju, upoznavanje trendova i inovacija te umrežavanja sa stručnjacima iz svih područja.

HR.Weekend tako je postao festival na kojem će svatko moći pronaći nešto za sebe, s fokusom na moderna i progresivna HR rješenja, s kojeg će svaki sudionik otići s novim saznanjima i poznanstvima. Drugi HR.Weekend održat će se u prostoru Stare tvornice duhana u Rovinju, u sklopu Weekenda.17, što mu daje dodatnu dimenziju glazbe, zabave i druženja, kako s kolegama iz struke, tako i s ostalim industrijama. Svi posjetitelji HR.Weekenda mogu sudjelovati i u programu Weekend Media Festivala, čime ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku svim svojim posjetiteljima za umrežavanje, učenje i inspiraciju.