RUJAN 2024.

O HR.Weekendu

Weekend Media Festival od svog prvog izdanja izlazi iz okvira, uvijek rastući i šireći se u nova područja. Osluškujući potrebe tržišta u proteklih nekoliko godina, Weekend će u svom 16. izdanju predstaviti jedan sasvim novi podbrand – širenjem na domenu ljudskih potencijala.

Tako će od 21. do 24. rujna u sklopu Weekenda.16 biti održan prvi HR.Weekend, namijenjen svim HR profesionalcima, voditeljima ljudskih potencijala, poslodavcima i predstavnicima tvrtki, kao i svima zainteresiranim za razvoj i primjenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim resursima.

tv_maratonci_1200

HR.Weekend želi kreirati platformu koja će predstavljati najnovije trendove i prakse u upravljanju ljudskim resursima kroz primjere najutjecajnih leadera današnjice, te stvarati okruženje za razmjenu iskustava i razmišljanja s drugim stručnjacima u industriji. No, ono što HR.Weekend izdvaja od sličnih konferencija je okruženje Weekend Media Festivala koje uz brojna predavanja i panele, posjetiteljima daje jedinstvenu atmosferu uz druženje, networking i zabavu.


Ukratko, HR.Weekend postat će centralno mjesto za razvoj ideja, praćenje trendova, druženje i networkinga, a sve pod okriljem najvećeg medijskog festivala u regiji. Uz to, ovaj festival dovodi HR zajednicu među druge industrije, težeći još boljem povezivanju i stavljanju u fokus najbitnijeg faktora  svih poslovnih procesa – zaposlenika.

Program HR.Weekenda uskoro će biti dostupan, a najavljuju se brojna imena HR scene, pokrivajući teme poput Talent Managmenta, Data science, People analytics i Leadership, a sve u kontekstu progresivnog i modernog poslovanja. Jedno od prvih imena koja su predstavljena kao predavači  prvog HR.Weekenda je Dr. Nikolaos Dimitriadis,  direktor i suosnivač tvrtke Trizma Neura, vodeće u području neuroznanosti, koji povezuje neuroznanost i ponašanje s područjem marketinga, komunikacija, leadershipa i obrazovanja.


Weekend Media Festival već 15 godina najveći je najznačajniji medijski, poslovni i komunikacijski festival u regiji, koji u prekrasnom Rovinju okuplja poslovne, marketinške, medijske, digitalne, IT i tehnološke stručnjake iz svih krajeva svijeta. Weekend okuplja posjetitelje u opuštenoj atmosferi dok u isto vrijeme predstavlja platformu za razmjenu ideju, upoznavanje trendova i inovacija te umrežavanja sa stručnjacima iz svih područja. Kroz tri dana festivala više od 5000 posjetitelja svakodnevno prisustvuje brojnim panelima, predavanja, razgovorima 1 na 1, ali i zabavnim događajima, izložbama i interaktivnim radionicama. I sve to u jedinstvenom Rovinju, uz gostoljubivost domaćina, predivne Maistra hotele i nezaboravne zalaske sunca.