19.-22. RUJNA 2024.

Slobodan Jović

CEO, Psiholog
Selekcija.hr

Slobodan Jović, osnivač Selekcija.hr i stručnjak za upravljanje ljudskim resursima, pridružit će nam se na Weekend Media Festivalu kako bi podijelio svoje znanje i iskustvo o inovativnim metodama rada u HR-u. 

Tijekom svog predavanja, Slobodan će govoriti o tome kako se umjetna inteligencija može iskoristiti prilikom odabira kandidata za zaposlenje. Kao diplomirani psiholog s preko 20 godina iskustva u području organizacijske psihologije, Slobodan je posljednjih 10 godina usmjerio svoj rad na razvoj online proizvoda i tima stručnjaka u području procjene i odabira zaposlenika.

Njegovo predavanje pružit će uvid u najnovije trendove i tehnologije koje se koriste u selekciji kandidata za zaposlenje te kako tehnologije mogu pomoći u otkrivanju talenata ili najprikladnijih poslova za dostupne kandidate na tržištu rada. Slobodan je poznat po svom entuzijazmu i sposobnosti da od mladih ljudi bez iskustva stvara vrhunske stručnjake, u kratkom roku:-)

Nemojte propustiti ovu priliku da čujete iz prve ruke kako umjetna inteligencija i inovativne metode u odabiru kandidata za posao mogu unaprijediti upravljanje ljudskim resursima i pridonijeti uspjehu vaše organizacije. Očekuje vas inspirativno i edukativno predavanje, možda s praktičnim savjetima i idejama za unapređenje vašeg HR sektora.

darkomares.com