19.-22. RUJNA 2024.

Slađana Milenković

Group Human Resources Director
United Group B.V.

Slađana je direktorica ljudskih resursa u United Group B.V. Kao regionalna liderica i pionirka u području ljudskih resursa s iskustvom stečenim u globalnim korporacijama, start-upovima i fintech organizacijama radeći s izvršnim direktorima i osnivačima, ima dokazani trag vođenja poslovne transformacije i skaliranja organizacija.

Više od 20 godina, Slađana je izgradila svoju stručnost na dubokim transformacijama operativnih modela, modernizaciji i optimizaciji praksi ljudskih resursa, jačanju angažirajućih kultura i izgradnji učinkovitih funkcija ljudi za poticanje ove promjene.

Tijekom svoje karijere, Slađana je vodila interdisciplinarne timove, implementirala transformativne inicijative i navigirala kroz spajanja i akvizicije, koristeći vještine u organizacijskom dizajnu i upravljanju promjenama. Sada Slađana nadgleda udaljene i međunarodne HR timove od preko 100 ljudi, kao i cijeli spektar HR aktivnosti za radnu snagu od preko 17.000 zaposlenika. Ovo iskustvo pružilo joj je duboko razumijevanje tržišne dinamike i sposobnost navigacije kroz složene međunarodne krajolike.

Slađana ima magisterij iz andragogije (obrazovanje odraslih – Sveučilište u Beogradu), certifikat iz kognitivno-bihevioralnog coachinga (Međunarodno društvo za coaching psihologiju) i certifikat iz sistematske obiteljske terapije (Institut za mentalno zdravlje (EAP)).

NEB00788-1