19.-22. RUJNA 2024.

Dr. Nikolaos Dimitriadis

Neuroznanstvenik, profesor
CITY College

Dr. Dimitriadis proučavao je više od 7500 mozgova iz 25 zemalja za potrebe neuromarketinga, neuroHR-a i akademskih svrha. Primjenjuje neuroznanost u poslovnom i obrazovnom sektoru već više od petnaest godina.

Autor je knjige “Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach” (sada već tiskanom u drugom izdanju) i održao je govor na TEDx Sveučilištu Strathclyde o hitnoj potrebi za komunikacijom temeljenom na mozgu. Certificirani je neuromarketer i predavao na programu Neuromarketing Manager na Hamburg Media School. Traženi govornik i konzultant, a redovito predaje i na programima MBA-a te drugim korporativnim programima diljem svijeta.

Radio je s vodećim brendovima poput IKEA-e, IBM-a, JTI-a, Nestle-a, Johnson&Johnson-a, AstraZenece, T-Mobilea, Pierre Fabrea, Coca-Cole, Banca Intesa Sanpaola, Microsofta, Cisca, SAP-a, VMware-a, Emirates NBD-a, Raiffeisen Banke, Societe Generale, Credit Agricole, Rauch-a, Teekanne-a, USAID-a i drugih. Radujemo se što ćemo ga čuti na HR.WEEKEND-u!

Dizajn bez naslova (44)