19.-22. RUJNA 2024.

Munawar Ahmed

Partner
Oliver Wyman

Munawar je osoba koja djeluje, stvara i vodi. Tijekom protekle 23 godine pomogla je brojnim klijentima i agencijama pri uvođenju inovacija i rigoroznosti u njihovu praksu. Klijenti su joj varirali od megakorporacija do neprofitnih organizacija i svega između. Vjeruje da zdravi timovi vode do najboljeg rada u našim životima – to je ono što nas čini ili uništava.

Diplomirala je na Stanfordu s diplomom iz Kognitivnih znanosti i ljudskog ponašanja, magistrirala na USC-u iz Kurikuluma i dizajna nastave te završila studij Analize sustava i softverskog inženjerstva na Sveučilištu Columbia. Predaje Leadership, Etiku i Profesionalne prakse u School of Visual Arts (SVA) te radi kao gostujući predavač na Stanfordu, učeći iskusne timove kako djelovati s učinkovitošću, ali i ljudskosti. Čvrsto vjeruje da se može imati oboje.

U svakom projektu na kojem radi, duboko je uključena od početka do realizacije, a opisana je kao neumoljiva snaga koja drži cijeli projekt i njegove ljude zajedno. Jedva čekamo da osjetimo ovu snagu s nama u Rovinju.

Dizajn bez naslova (43)