Manja Jeraj specijalizirana je za područje plaća, benefita i ostalih nagrada za rad. U Marsu, poznatom proizvođaču čokolade i hrane za kućne ljubimce, vodi međunarodni tim stručnjaka za plaće i naknade te je odgovorna na globalnoj razini za Marsovu diviziju Mars Food i za diviziju Mars Wrigley za Europu.
Karijeru je započela u prodaji i marketingu, a posljednjih 20 godina radi u HR-u, od čega posljednjih 12 godina na specijalnom području motivacije i nagrađivanja. Sudjelovala je u globalnim projektima obnove modela plaća, uvođenja novih procesa i metodologije vrednovanja radnih mjesta, uvođenja informacijskih sustava podrške Comp&Ben procesima te je vodila globalne projekte za objedinjavanje okvira za varijabilni dio bonusa za zaposlenike u prodajnim i proizvodnim jedinicama.
U svom radu bavi se izazovima održivosti sustava plaća i trendovima na tržištu rada. Djeluje kao savjetnica uprava Marsovih tvrtki o promjenama i postavljanju kriterija za fiksni i varijabilni dio plaća, za aspekte plaća u različitim organizacijskim promjenama, kod imenovanja direktora u kompaniji te za razvoj i nagrađivanje ključnih i perspektivnih kadrova.