19.-22. RUJNA 2024.

Florian Pollner

Partner
McKinsey

Florian je Partner u McKinsey uredu u Švicarskoj i vođa McKinsey prakse za ljude i organizacijsku učinkovitost u Švicarskoj. Suosnivač je McKinsey Akademije, a također vodi Mckinsey rad na vodstvu i učenju u Europi. On osposobljava lidere, ljude i organizacije da ostvare održive rezultate usred današnje revolucije radnog mjesta, talenata i tehnologije.

Više od 20 godina, Florian je međunarodno savjetovao klijente o značajnim prilikama u dubokim transformacijama operativnih modela, modernizaciji praksi talenata, jačanju kultura performansi i izgradnji modernih ljudskih funkcija za pokretanje ove promjene. Jedna od njegovih strasti je pomaganje vrhunskim timovima, visokim izvršnim direktorima i budućim liderima da postanu učinkovitiji i otporniji na vođenje transformacije prema organizacijama koje su više usmjerene na ljude i visokoučinkovite.

Florianovo stručno znanje s multinacionalnim tvrtkama temelji se na njegovom opsežnom međunarodnom iskustvu u savjetovanju klijenata u više od 30 zemalja, uglavnom s multinacionalnim ili brzorastućim tvrtkama u bankarstvu, farmaceutici, telekomunikacijama i osiguranju diljem Europe, Bliskog Istoka, Indije i jugoistočne Azije.

Florian je opsežno objavljivao na aktualne teme vodstva i talenata, organizacijske transformacije, moderne poduzeća i budućnosti ljudske funkcije u korporacijama u McKinsey Quarterly i McKinsey.com i citiran je među ostalima u Economistu i Forbes Magazineu. Florian je doprinositelj knjige “Leadership at scale: Better leadership, better results” i istražuje trenutna pitanja ljudskih prava u poslovanju. Prije pridruživanja McKinseyu, Florian je bio viši konzultant u IBM Consulting Group, fokusiran na re-inženjering procesa i automatizaciju. Florian ima MSc iz komunikacijskih sustava (Švicarski federalni institut za tehnologiju, EPFL) i MBA iz Rotterdam School of Management (RSM) i Wharton School, University of Pennsylvania.

Florian-Pollner-