19.-22. RUJNA 2024.

dr. Katja Grgić

Head of Strategic HRM Consultancy
Pristop

Katja je iskusna poslovna psihologinja, trenerica i coach, s više od 15 godina stručnosti u strateškom upravljanju ljudskim resursima i korporativnom savjetovanju. Trenutno obnaša dužnost direktorice ljudskih resursa u Pristop Skupini, a pridružila se tvrtki 2018. godine s jasnom vizijom uspostave područja strateškog upravljanja usredotočenog na iskustvo zaposlenika, razvoj talenata, međuljudske odnose i transformaciju organizacijske kulture. Osim toga, igra ključnu ulogu kao direktorica i suosnivačica tvrtke Heeroi, posvećene holističkom razvoju organizacija s naglaskom na održivu poslovnu izvrsnost.

Prije trenutne uloge, Katja je gotovo desetljeće provela u uglednoj međunarodnoj savjetodavnoj agenciji, HILL International, gdje je uspješno obnašala dužnosti voditeljice regrutacije i selekcije, trenerice i coacha. Bila je integralni dio međunarodnog tima za istraživanje i razvoj, specijaliziranog za inovativni razvoj proizvoda i usluga unutar područja strateškog upravljanja ljudskim resursima.

Nadalje, Katja je certificirani pružatelj programa obuke za odrasle, specijaliziran za područja kao što su teorija svijesti o odnosima, dizajn doživljajnih događanja, razvoj inovativne kulture i vještine budućeg liderstva. Njeno široko stručno znanje iz organizacijske psihologije nadopunjuje raznolik portfelj akademskih i istraživačkih postignuća, uključujući autorstvo i koautorstvo brojnih utjecajnih znanstvenih članaka, monografija i psihodijagnostičkih alata.

Katja-Grgic-1