19.-22. RUJNA 2024.

Alisa Evsina

HR Direktor
NIS

Alisa Evsina je stručnjak s preko 20 godina iskustva u upravljanju ljudskim resursima. Završila je magistarske studije iz ekonomije i upravljanja ljudskim resursima na Sveučilištu Kingston i posjeduje CIPD certifikat (The Chartered Institute of Personnel Development).

Tijekom svoje karijere, Alisa je stekla bogato radno iskustvo u inozemstvu, uključujući i rad u Rusiji, Švicarskoj i Srbiji, gdje je razvila vještine u vođenju projekata akvizicije, osnivanju novih usluga i transformaciji kompanija, uspješno primjenjujući u svim ovim segmentima najbolje prakse u području kompenzacija i beneficija, kao i transformacije korporativne kulture.

Alisina karijera počela je u BNP-DRESDNER Banci, a kasnije je obavljala različite uloge u EHINGER & ARMAND VON ERST, HEINEKEN BREWERIES i NCG (Zračna luka).

Ipak, ono što Alisa smatra svojim najvećim blagom u životu jesu njeno dvoje djece.

Tijekom 2014. godine, Alisa se pridružila NIS-u kao Direktor sektora za kompenzacije i beneficije, gdje se fokusirala na modernizaciju C&B politike kompanije. Ulogu direktorice ljudskih resursa NIS-a preuzela je u listopadu 2018. godine i tako dobila priliku da vodi jedan od najvećih i najkompetentnijih timova u Srbiji.

Alisin glavni cilj usmjeren je na jačanje brenda NIS-a kao poslodavca i unapređenje inspirativne korporativne kulture. Zahvaljujući bogatom i raznovrsnom skupu vještina i poznavanju nekoliko jezika, uključujući srpski, engleski, francuski i njemački, ona vodi i podržava aktivnosti svog tima, usmjeravajući ih prema uspjehu i ostvarenju ciljeva.

Pored svog profesionalnog angažmana, Alisa vješto usklađuje svoja privatna i poslovna interesa. U slobodno vrijeme uživa u plesu, jogi i istraživanju novih destinacija. Također, svoju strast prema mentorstvu koristi kako bi osnažila druge da ostvare svoj puni potencijal.

NIS-Alisa-Evsina-1