Potpredsjednica CBS Sportsa Ndidi Massay pričat će nam o pravednijem i inkluzivnom radnom okruženju

Ndidi Massay je potpredsjednica za radnu kulturu i inicijative za raznolikost u CBS Sportsu, gdje upravlja planiranjem i provedbom inicijativa za stvaranje inkluzivnog radnog okruženja. Njene odgovornosti uključuju razvoj strategija za raznoliko zapošljavanje, obrazovanje, obuku, razvoj zaposlenika, angažman zajednice i društveni utjecaj. Također surađuje s uredima Paramounta za globalnu inkluziju kako bi uskladila napore CBS Sportsa s Paramount Globalom.

Prije CBS Sportsa, Massay je vodila konzultantsku tvrtku za raznolikost, jednakost i inkluziju (DEI) te je bila povjerenica New York State Athletic Commission (NYSAC), gdje je regulirala profesionalne borilačke sportove. Pomogla je lansirati RISE, neprofitnu organizaciju koja promiče rasnu jednakost kroz sport, i radila kao DEI konzultantica za NFL.

Massay je također radila u ABC News i ESPN, specijalizirajući se za sportska i zabavna pravna pitanja. Članica je Odbora za raznolikost i inkluziju USA Wrestlinga i Koalicije za jednakost Big Ten konferencije, te je prepoznata kao istaknuta liderica u sportu i medijima.

Diplomirala je novinarstvo na Sveučilištu Northwestern, gdje je vodila softball tim na NCAA World Series i uvrštena je u Kuću slavnih sportaša. Također je diplomirala pravo na Sveučilištu Notre Dame i ima licencu za pravnu praksu u New Yorku i Kaliforniji.

Iz New Yorka na HR.Weekend stiže kako bi pričala o provedbi inicijative za raznolikije, pravednije i inkluzivnije radno okruženje u CBS Sportsu.